Θριάσιο Νοσοκομείο: Αντιμέτωποι με απόλυση όλοι οι εργαζόμενοι στο κυλικείο
Σε απολύσεις 7 υπαλλήλων, και μάλιστα προφορικά, προχώρησε η εργοδοσία της εταιρείας«Quality taste» που εκμεταλλεύεται το κυλικείο τουΘριασίου Νοσοκομείου αλλά και δεκάδες άλλα κυλικεία και αντίστοιχες επιχειρήσεις.
Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου πως ενώ είχαν υπογράψει συμβάσεις για 4ωρη απασχόληση, δούλευαν 8ωρο και δεν πληρώνονταν επιπλέον νύχτες, αργίες, Κυριακές.
Σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε στους 6 εργαζόμενους ότι θα πάρουν 5ήμερη άδεια άνευ αποδοχών και σε μια εργαζόμενη ότι απολύεται.
Δήλωσε ότι σκοπεύει να τους απολύσει όλους και να τους αντικαταστήσει με εργαζόμενους από άλλα καταστήματα της εταιρείας.
Συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στο Θριάσιο Νοσοκομείο επικοινώνησαν άμεσα με τον διοικητή, ο οποίος δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.
Την Παρασκευή το πρωί το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου, το σωματείοΙδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής και εργαζόμενοι του κυλικείου θα κάνουν παρέμβαση στη Διοίκηση του νοσοκομείου.