Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΓΝ Λέρου: Δελτίο Τύπου για την εκφυλιστική τακτική των άλλων δυνάμεων

Πιστός στον ρόλο του ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός ,επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ποιου συμφέροντα υπηρετεί με αυθαίρετη και πραξικοπηματική τακτική σε συγχορδία όλες οι παρατάξεις μαζί αφαίρεσαν τον λόγο από τον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ στην Γενική συνέλευση των υπαλλήλων του Γενικού νοσοκομείου Λέρου
Συγκεκριμένα προσπαθούσαν να μην ακουστεί στην γενική συνέλευση η καταγγελία της απεργοσπαστικής τακτικής τους σε όλες τις απεργίες όπως και στην πανελλαδική πανυγειονομικη απεργία της Πέμπτης 6/2/2014 όλων ανεξαιρέτως των εκπροσώπων του Δ.Σ.
Η πρακτική αυτή εφαρμόζεται κατ¨ εξακολούθηση σε όλες τις απεργίες και σε κάθε είδους αγώνα .
Δεν θέλησαν να ακουστεί στην γενική συνέλευση η καταγγελία της κατά επάγγελμα διάσπασης της ενότητας των εργαζομένων της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που προσπαθούν να μη γίνουν δεχτές αιτήσεις έγγραφης συμβασιούχων στο σύλλογο .
Αυτό στην πράξη είναι η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική που θέλει τους συμβασιούχους έρμαια στις ορέξεις της εργοδοσίας και του κράτους και εργατικό κίνημα διαλυμένο και αδύναμο .
Το προεδρείο και οι "ανεξάρτητοι" συνδικαλιστές που απαρτίζουν το Δ.Σ. ενσυνείδητα με λογική ραγιαδισμού και ξεπουλήματος της συνείδησης (για μια καρέκλα) παίζουν το ρόλο τους με συγχορδία τορπιλίζοντας ,διασπώντας υπονομεύοντας .
Σπείρουν την ηττοπάθεια και την απαισιοδοξία σε κάθε είδους αγώνα των εργαζομένων .
Αποτελούν τροχοπέδη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος την ταξική αλληλεγγύη την λαϊκή οργάνωση και την συμμετοχή των εργαζομένων στα συλλογικά όργανα.