Συνεχίζουν τις επαναλαμβανόμενες απεργίες οι εργαζόμενοι στην κλινική «ΑΡΩΓΗ»
pdf
Print
Συνεχίζουν με καθολική συμμετοχή τιςεπαναλαμβανόμενες απεργίες τους κόντρα στους τραμπουκισμούς της εργοδοσίας οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης«ΑΡΩΓΗ» του ομίλου«Euromedica» στη Θεσσαλονίκη που διεκδικούν δεδουλευμένα 6 μηνών. 
Νωρίτερα σήμερα, ο διευθυντής της κλινικής κάλεσε το προσωπικό ασφαλείας της κλινικής και έδιωξε υβρίζοντας και απειλώντας τους αντιπροσωπεία του κλαδικού σωματείου που μετέφερε την απόφαση της γενικής συνέλευσης.
Από το πρωί, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των εργαζομένων, η διοίκηση με στόχο να εκβιάσει τους εργαζόμενους έστησε κάλπη που τους καλούσε να ψηφίσουν ότι θα τους πλήρωνε ενάμιση μήνα για ξεκινήσουν να δουλεύουν. Όταν οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, άρχισε να απειλεί.
Στη συνέλευσή τους οι απεργοί με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισαν να απαιτήσουν άμεση πληρωμή των τριών μισθών και ανά δεκαπενθήμερο αποπληρωμή των υπόλοιπων 3 μηνών και φυσικά σταθερή μισθοδοσία.
Αυτή την ώρα στο πλευρό τους παρευρίσκεται και αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και ταξικών σωματείων.
Την Πέμπτη 31 Οκτώβρη, σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους απεργούς εργαζόμενους της «ΑΡΩΓΗ» στις 6.30 το απόγευμα στο χώρο της κλινικής (περιοχή ελαιώνες δίπλα από το «Γένεσις»).