Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τα τρέχοντα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πατριάρχη

Τα τρέχοντα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πατριάρχη

Ω! τι μεγαλεία, τι έργο θεάρεστο, τι πανδαισία χρωμάτων και τι ατμόσφαιρα θεατρική και όλα αυτά σε μια όχι και τόσο πρωτόγνωρη αλλά σίγουρα “μεγαλειώδη” εκδήλωση της κατά τ` άλλα σεμνής διοίκησης του νοσοκομείου.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια πως ως οικοδεσπότες μερίμνησαν για τον αποκλειστικό αριθμό των προσκεκλημένων ή τους προέκυψε κατά ανάγκην ή κατά τη διαδρομή, σίγουρα γνωρίζουμε ότι κατάφεραν να δώσουν τόνο γιορτινό, τόνο πανηγυρικό αξιοποιώντας τις χίλιες μύριες δυνατότητες που τους παρέχει το σύστημα.
Τι παρατρεχάμενοι του πατριάρχη, τι υπουργοί και υφυπουργοί, τι βουλευτές και δήμαρχοι, τι άνθρωποι “ντουλάπες” και καπελοφόροι, τι χορωδίες ήχων και χρωμάτων και όλα αυτά σε συσκευασία του ενός. Πολλές οι βουλές του κυρίου λέει ο στιχουργός! Απλά ερωτήματα θέτει ο λαός. Προς τι τούτη η πρεμούρα; Προσήλθαν για την επιφοίτηση του πνευματικού ηγέτη σχολιάζουν μερικοί, και άλλοι πιο πονηροί μιλούν για πολιτική πυγμή! Μεγαλεία!! Μεγαλεία βέβαια διηγώντας τα να κλαις ή καλύτερα διηγώντας τα να οργίζεσαι, λέμε εμείς.
Και σ`αυτή την κατά τ`άλλα θρησκευτική, πνευματική, θεατρική, εθιμοτυπική επίσκεψη που μόνο ως τέτοιο δεν λογίζεται, η διοίκηση εκμεταλλευόμενη της περίστασης αρθρώνει λόγο ΑΝΤΡΙΚΙΟ και ως “λαγός” των εξελίξεων προτείνει στον μέγα βεζίρη-υπουργό εκείνο που εκ παλαιόθεν ο ίδιος ζητά και οι εντολοδόχοι προτείνουν, την αυτοχρηματοδότηση* του νοσοκομείου –ΑΕ. Και βέβαια η δήλωση αυτή μπροστά στο κατάμεστο από πλήθος “στάδιο” σαν να λέμε “τα λέω στη πεθερά να τα ακούει η νύφη ”!(και όπου νύφη υπονοούμε το πλήθος).
Και σ`όλη αυτή την πανηγυρική ατμόσφαιρα δεν χάνει την ευκαιρία ο μέγας βεζίρης-υπουργός να δηλώσει εκμεταλλευόμενος και του θρησκευτικού, πνευματικού, θεατρικού σκηνικού ότι με τη βοήθεια του υψίστου (και τότε σείστηκαν οι πολυέλαιοι) θα βγει νικητής και θα αντιπαλέψει τα κακώς κείμενα της υγείας και ως άλλος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα σκοτώσει τον κατηραμένον όφι!!!!

*θα αναφερθούμε σχετικά σε επόμενο σχολιασμό μας

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΣ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)



www.asypapageorgiou.blogspot.gr