Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
  


Οι εργαζόμενοι στο κέντρο αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ του ομίλου EUROMEDICA βρίσκονται από την Τετάρτη σε απεργία διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τον μήνα Μάιο.

Στην απεργία συμμετέχει σύσσωμο το νοσηλευτικό προσωπικό και η τεχνική υπηρεσία του κέντρου. 

Οι διασπαστικές κινήσεις της εργοδοσίας φυτεύοντας ‘τσιράκια ‘ της σε δήθεν επιτροπές εργαζομένων φυσικοθεραπευτών και διοικητικών υπαλλήλων, οι απειλές και η τρομοκρατία δια μέσου διευθυνουσών αλλά και το κάλεσμα της σε συνέλευση των εργαζομένων χωρίς καμία δικαιοδοσία φαίνεται έμπρακτα πως δεν βρίσκουν έδαφος στους απεργούς οι οποίοι παλεύουν στο πλευρό του σωματείου. Άμεσα το σωματείο κατήγγειλε και δια μέσου της σωματειακής επιτροπής το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται εργαζόμενοι, εκτός μόνιμου προσωπικού του κέντρου, ως απεργοσπαστικός μηχανισμός. 

Το κλαδικό σωματείο στηρίζει από την πρώτη στιγμή την απεργία των εργαζόμενων και καλεί σε γενική συνέλευση την Τετάρτη. 

Η πολιτική του ομίλου EUROMEDICA είναι γνωστή. Με απλήρωτα δεδουλευμένα στο σύνολο των κλινικών στη Βόρεια Ελλάδα προσπαθεί με πενιχρά έναντι να διαιωνίσει την κατάσταση της απλήρωτης εργασίας.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ