Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Συμβαίνουν στο νοσ. Παπαγεωργίου

Εκλογές στο σωματείο για το προσεχές συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ και οι γνώριμοι πραματευτάδες βγήκαν στο σεργιάνι για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους.
Κουβαρίστρες, τσιμπιδάκια, λέει το τραγούδι, και εδώ οι θέσεις προϊσταμένων και τομεαρχών μπαίνουν στο ράφι της έκθεσης προσκαλώντας τους πάντα διαθέσιμους για κατάληψή τους.
Άλλωστε οι πάλαι ποτέ πολέμιοι της διαφθοράς απανταχού του ιδρύματος, γίνονται τώρα  εντολοδόχοι- ντίλερ της κυβέρνησης και δια μέσου υπουργού, (όπως βέβαια οι ίδιοι μαρτυρούν εδώ και εκεί) προσφέρουν θέσεις στελεχικές προκρίνοντας βέβαια αντικειμενικά κριτήρια επιλογής προσωπικού.
Πρώτα ήταν οι ίδιοι που προκήρυτταν 100 θέσεις, τώρα είναι οι ίδιοι που ανεβοκατεβάζουν στελέχη και αποκόμματα. Στο τραπέζι θα μπουν, υποσχετικά βέβαια, και μετατάξεις, μεταθέσεις, αλλαγούλες σε τμήματα και του χάνου τα δολώματα με απλή προϋποθεσούλα μια θεσούλα σε ψηφοδελτιάκι.
Για την επιχειρηματικότητα που φέρνει συνθήκες γαλέρας.... γαργάρα!!!
Τελικά φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑΣ κατάφερε να εδραιωθεί και σε ένα επίπεδο μεσαίων στελεχών. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, λέει η παροιμία, αλλά εδώ θα μας συγχωρήσετε και θα πούμε ότι όχι μόνο δεν μείναν στον κολαούζο αντίθετα βγάλαν και ντουντούκες.
ΥΓ(1) για τους ενδιαφερόμενους: κρατάτε μικρό καλάθι!!! 
ΥΓ(2) στόχος η συνενοχή και η φθορά των συνειδήσεων.