Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εξώδικο στην ΕΔΟΘ και στα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου απέστειλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ νοσοκομείου Παπαγεωργίου
στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ


Εξώδικο στην ΕΔΟΘ και στα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου απέστειλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ισχυριζόμενη ότι οι απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές και απαιτεί να σταματήσουν μέχρι τις 01/05/2014. Έχει κάνει προσφυγή στο δικαστήριο που τη Δευτέρα δικάζεται.
Η ενέργειά της αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που βάζει στο στόχαστρο τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και τους αγώνες των εργαζομένων. Αυτή τη στιγμή η πρώτη βιομηχανία στην Ελλάδα, είναι αυτή της ποινικοποίησης των αγώνων.
Φαίνεται ότι η Διοίκηση τα βρήκε σκούρα με τις κινητοποιήσεις μας και διάλεξε το γνωστό δρόμο του εκφοβισμού. Τώρα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον καθένα, αυτό που λέγαμε χρόνια τώρα για το ρόλο της. Είναι το μακρύ χέρι του Υπουργείου, αρωγός στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής, που πετσοκόβει τα δικαιώματα των εργαζομένων και φορτώνει όλο και περισσότερα βάρη στην πλάτη των ασθενών. Δεν θα της κάνουμε το χατίρι!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις Συνελεύσεις, να μην πέφτει καρφίτσα στο Αμφιθέατρο.
Ο αγώνας είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να κλιμακωθεί. Η πανεργατική απεργία στις 9 Απρίλη να είναι το επόμενο βήμα. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 9:00 TΟ ΠΡΩΙ