Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο αγώνας μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Νοσ. Παπαγεωργίου
στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο αγώνας μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Μετά και τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση αναγκάζεται να αναδιπλωθεί και να ελιχθεί. Πρότεινε την Παρασκευή στον ΟΜΕΔ υπογραφή συλλογικής σύμβασης χωρίς την άδεια πληροφορικής. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός τους στόχος. Αύριο θα είναι κάτι άλλο. Έπαιξαν το μπαμπούλα των ατομικών συμβάσεων για να περάσει πιο εύκολα το σχέδιο τους.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ NA ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ!
Εμείς από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι η Διοίκηση θα επιχειρήσει να υπογράψει κουτσουρεμένη σύμβαση. Και ήμασταν από την αρχή ξεκάθαροι:
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Έχουμε όμως την αίσθηση ότι κάποιοι του Ενιαίου Ψηφοδελτίου την ημέρα των εκλογών εξάντλησαν την επαναστατικότητά τους. Είναι έτοιμοι να υπογράψουν χωρίς την άδεια πληροφορικής και θα πανηγυρίζουν ότι είναι νίκη! Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι και η συμβιβασμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ πριν μια βδομάδα περίπου υπέγραψε 586 ευρώ μικτά εν μέσω πανηγυρισμών γιατί σώθηκαν λέει ο 13ος και 14ος μισθός!
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!
Στον ΟΜΕΔ δεν τέθηκε το θέμα ανάκλησης της απόλυσης του συναδέλφου τραυματιοφορέα.
Δύο είναι οι επιλογές μας:


Η ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ