Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζόμενων του νοσ. Παπαγεωργίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα παρακάτω σωματεία εργαζομένων:
Ιδιωτικών υπαλλήλων / ΣΕΤΕΠΕ / ΣΕΤΗΠ /Χημικής Βιομηχανίας /Βιομηχανικού Επισιτισμού/ Τύπου Χάρτου / Ένωση Λογιστών /Εμποροϋπαλλήλων / Μαρινόπουλος / Διοικητικών υπαλλήλων ΑΠΘ / Σύλλογος ΥΜΑΘ / ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ / Ιπποκρατείου / Παπαγεωργείου / Παπανικολάου / Άγιος Παύλος / Άγιος Δημήτριος / ΑΧΕΠΑ /Ψυχιατρείο Ν.Θ. / Ιδιωτικών κλινικών / Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσ/νίκης / Γ' ΕΛΜΕ

συμμετείχαν στην κοινή σύσκεψη με θέμα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας- Πρόληψη, στο Ιπποκράτειο στις 28 Μαρτίου 2017, όπου αποφασίστηκαν δράσεις για την ανάδειξη του ζητήματος.

Τα σωματεία πρωτοστατούμε, οργανώνουμε την πάλη των εργαζόμενων για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους. Για υψηλού επιπέδου παροχές υγείας, που θα παρέχονται δωρεάν και αποκλειστικά από το κράτος σε όλους.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ
Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην Υγεία, να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες των εργαζομένων, πλήρης κρατική χρηματοδότηση. Ο λαός να έχει αποκλειστική δημόσια και δωρεάν Υγεία - Πρόνοια. Πλήρης εξοπλισμός και στελέχωση όλων των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίας Υγείας (ΠΕΔΥ,ΚΥ)
Προχωράμε σε κινητοποίηση για την ανάδειξη των σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την Πρωτοβάθμια  Φροντίδα Υγείας- Πρόληψη, την Πέμπτη 8/6/17, στις 6.30 μμ, στο Κέντρο Υγείας- ΠΕΔΥ Τούμπας.
 Το Δ.Σ. των εργαζομένων του νοσ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ καλεί τους συνάδελφους σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απογευματινή διαμαρτυρία. Ο αγώνας για την ΠΦΥ είναι κομμάτι του συνολικού αγώνα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό