Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η αύρα Μητσοτάκη στο Παπαγεωργίου!

Κάμερες, κάμερες, κάμερες παντού και τα μυαλά στις κάμερες του αόρατου εχθρού. Το σκηνικό του ερχομού του Κούλη στο ίδρυμα.

1)Συναντιούνται λέει  εκπρόσωποι του ΔΣ του σωματείου ( οι μισοί ούτε που το γνώριζαν, σιγά να μην πήγαιναν κιόλας) με τον επίσημο καλεσμένο (μπορεί και απρόσκλητο) να του εκθέσουν τα άγνωστα δήθεν σ`αυτόν προβλήματα. Αυτά μωρέ, που σπανίζουν στους άλλους χώρους και εδώ αποκτούν μια άλλη ιδιαιτερότητα. Και του αναφέρουν περί έλλειψης ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού, εντατικοποίησης της εργασίας κτλ, κτλ, κτλ. Ο κυνηγός (όχι κεφαλών προς το παρόν αλλά)των δημοσίων υπαλλήλων, ο μάγιστρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην υγεία, ο πρεσβευτής των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο ψηφίσας τα 3 μνημόνια  και τους 800 εφαρμοστικούς νόμους, ο χαρακτηρισμένος  κεντροδεξιός αλλά ταυτόχρονα παζαρτξής των χρυσάυγουλων, ο έχων Siemens, ο συγκάτοικος της σοσιαλδημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία την περίοδο της ψήφισης μνημονίου, γίνεται αυτομάτως συνοδοιπόρος, κοινωνός, ή όπως αλλιώς θέλετε, των δίκαιων αιτημάτων μας; Δεν μας χ…..τε ρε!!

2) Ακούσαμε, δεν το επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες μας(μάλλον προβοκατόρικο ακούγεται), ότι άρτι αφιχθείς στον άυλειο χώρο του ιδρύματος, πατώντας το κόκκινο χαλί που τοποθετήθηκε με προσωπική εργασία του προέδρου(εθεάθη να παίρνει μέτρα τις πρωινές ώρες), ζήτησε να αποτίσει φόρο τιμής στην πλακέτα που αναρτήθηκε προς τιμή του ΠΑΤΕΡΑ, “θεμελιωτή” του ιδρύματος. Και αφού τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντων κληρικών και παρατρεχάμενων, απομακρύνθηκε τάχιστα προς τα ενδότερα. Βέβαια προκαλεί ερωτηματικά η στάση στο κομμωτήριο χαϊδεύοντας μια περούκα και ψιθυρίζοντας κάτι(λες να το νόμισε για παιδάκι; ποιος ξέρει;). Δεν κάνουμε κανένα συνειρμό και μακριά από εμάς η συσχέτιση πράξεων.(αληθεύει ότι χαιρέτησε κούκλα σε βιτρίνα; αληθεύει πάντως ότι ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ήδη αποκλεισμένο από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ΠΑΟΚ!!!!)
3)Επίσης σχολιάστηκε από σίγουρα χείλη ότι ο γιος του γκαντέμη, ο μικρογκαντέμης ( αυτοδικαίως παίρνει τον τίτλο),απασχολεί ουκ ολίγους φουσκωτούς, τους έχει ντυμένους, στολισμένους ομοιόμορφα, έτσι που να εμπνέουν πολιτισμό βρε αδερφέ. Θα ήταν προβοκατόρικο να ρωτήσουμε αν ήταν ιδιωτική φρουρά(πληρωμένη από τη ss δηλαδή) ή παρεχόμενη από το διογκωμένο δημόσιο; Εκτός και αν θεωρεί ότι είναι μέτρο κατά της ανεργίας.
4) Ρε τι συμβαίνει με την πυρηνική. Όποιος καημένος έρχεται στο νοσοκομείο, οι εδώ “μαγαζάτορες” τον ξεναγούν στο χώρο· πως αλήθεια δείχνει ο έμπορας την πραμάτεια του στους πελάτες, έτσι και εδώ, τρεις και λίγο η πυρηνική γίνεται έκθεμα. Δείτε καλέ και μας λίγο!!
Φανταστείτε να μετεγκατασταθεί η οφθαλμολογική και να χτιστεί η βραχεία τι έχει να γίνει. Λαϊκό προσκύνημα. Τύφλα να έχει η παναγιά της Τήνου. Εμείς θα  εισηγηθούμε δημιουργία αγήματος με παρουσία κιλλίβαντα να μεταφέρει ραδιοφάρμακο,  παρασκευασμένο από τις παραγωγικές δυνάμεις του νοσοκομείου με σκοπό την μαζική ακτινοσκοπική εξέταση. Πρωτοπόροι έτσι.  Ε! τότε να μας συγχωρέσετε έχετε κάθε δικαίωμα να απαιτήσετε και είσοδο. Το αντίτιμο το κουβεντιάζουμε.

ΥΓ. Δεν ξέρουμε αν τους βγάζετε γλυκό του κουταλιού, καλού κακού πάρτε και καμιά σαλιάρα μαζί σας, υπάρχει ο κίνδυνος γλιστρήματος, βλέπετε ο δρόμος γίνεται ολισθηρός.