Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Συμβαίνουν στο Παπαγεωργίου: "μην τον είδατε τον Παναγή"

Κλιμάκιο της κυβέρνησης επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.

Ο μεν Πρωθύ να κάνει την εμφάνισή του στο ΑΧΕΠΑ, νοσοκομείο αναφοράς, και  ως άλλος πλέον Καίσαρ να αναφωνεί ήλθον είδον και απήλθον.

Ο δε υπουργός, ο άρχων της υγείας, να επισκέπτεται ένα πιο μπας κλας νοσοκομείο που δεν αποτελεί (σύμφωνα με τα συμφραζόμενά του) σημαντικό παράγοντα στην τελική έκβαση της κορονοπεριόδου.

Μετά την αγωνιώδη προσπάθεια της διοίκησης του νοσοκομείου να πείσει τον Υπουργό να της δώσει όλα τα εχέγγυα για να διαπρέψει και να εκτινάξει την παραγωγικότητα του νοσοκομείου στα ύψη( βλέπε αυτοδιοίκητο) ήρθε η ώρα των εκπροσώπων του σωματείου, που για την παρουσία του υπουργού, μόνο ο Παναγής ήταν ενήμερος!!! 

Η δήθεν συνάντηση κράτησε ούτε μισό τσιγάρο δρόμο, τόσος που διακοπτόταν από φωτογραφήσεις με θαυμαστές …sic και ……για να καταλήξει σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σκηνή. Στην παρέμβασή μας για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και την παρουσία διάφορων μορφών εργασίας με εργαζόμενους χρονοπροσδιορισμένους,  ο υπουργός απάντησε, αποστομωτικά θα λέγαμε, ρωτώντας μας…  “πόσους νοσηλεύσαμε με  κορονοϊό” στην απάντησή μας ότι δεν θέμα μόνον νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό, ο πολύς υπουργός ως άλλος…Τάκης, αυτός ντε.. του Ολυμπιακού, απομακρύνθηκε χαιρετίζοντάς μας με την έκφραση.. άντε γεια… και όπως λέει ο λαός μας “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια” και μην τον είδατε τον… Παναγή….!!!

Μακριά από εργαζόμενους ή και απουσίας καμερών και δημοσιογράφων  τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράζονται όπως πραγματικά είναι και όπως ακριβώς βλέπουν το λαό.

Τον καλούμε να απαντήσει μπροστά στους εργαζόμενους για τα 30000 κενά στις δημόσιες δομές, για τους επικουρικούς με τη συγκεκριμένη χρονοπερίοδο για τον πολυκλαδικό χώρο της νοσηλευτικής για τις “παράπλευρες απώλειες” λόγω κορονοϊού  και τόσα άλλα και ας τολμήσει να ξαναπεί την έκφραση “άντε γεια”.  

Μόνο ο λαός σαν το αποφασίσει  μπορεί να στείλει όλους όσοι  πορεύονται στην ίδια πορεία-πολιτική από εκεί που ήρθαν, λέγοντάς τους  για αρχή “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ