Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ COSCO

 Με αποφασιστικότητα απαντούν οι απεργοί στο εντεινόμενο όργιο καταστολής    

Σταθερά μπροστά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται οι εργαζόμενοι της COSCO, περιφρουρώντας την απεργία τους.

Διεκδικούν υπογραφή ΣΣΕ που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, εφαρμογή του νόμου για τα ΒΑΕ, επαναπρόσληψη όλων των συμβασιούχων που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Οι εργαζόμενοι απαντούν αποφασιστικά στο εντεινόμενο όργιο καταστολής της κυβέρνησης, η οποία εκτός από τα ΜΑΤ, τις Μονάδες Υποβρύχιων Αποστολών, την ΟΠΚΕ, το Λιμενικό, τώρα έστειλε και ομάδες ΔΙΑΣ.

Και οι ομάδες ΔΙΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι του ΠειραιάΚαι οι ομάδες ΔΙΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι του Πειραιά

Κάθε μονάδα καταστολής που στέλνει η κυβέρνηση, γίνεται «δεκτή» από τους απεργούς με χειροκροτήματα και με την ειρωνική φράση «στείλτε και άλλους».

Με την αποφασιστική παρουσία τους δείχνουν ότι έχουν ήδη καταφέρει να στριμώξουν κυβέρνηση και εργοδοσία οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την απεργία με ένα διαρκές εντεινόμενο όργιο τρομοκρατίας.

Η απεργία συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία. Η ντουντούκα συνεχίζει να διαμηνύει την απόφαση των εργαζομένων ότι δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω από την περιφρούρηση της απεργίας και τα αιτήματά. Απαιτούν την άμεση αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής.

Μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού ΣώματοςΜέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος