Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Από το Σωματείο Εργαζόμενων. Για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

 


                                                ΑΠΟΦΑΣΗ

Για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία

Το ΔΣ  Σ.Ε.Ν.Παπαγεωργίου στέκεται στο πλευρό των αδελφών μας, των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας, της Συρίας, και όλων των γειτονικών χωρών που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Φλεβάρη.Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού που για μια ακόμη φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τον φτωχό λαό.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους υγειονομικούς σε άμεση έκφραση στήριξης και αλληλεγγύης των πληγέντων σε Τουρκία, Συρία.Έχουμε, άλλωστε, πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Καλούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, συγκεκριμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, επιδέσμους, είδη ατομικής υγιεινής.

Δηλώνουμε την διάθεση μας για την εθελοντική προσφορά στους δοκιμαζόμενους λαούς. Καλούμε όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται για την παροχή εθελοντικής βοήθειας να απευθυνθεί

  • Γραφεία της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Η συλλογή θα γίνεται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 15:00-19:00, στα γραφεία της ΕΝΙΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος).
  • Κατά τόπους Δημαρχεία.
  • Συνδικάτο οικοδόμων Γ. Σουρή 2  2310529907