Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ «ΤΙΤΑΝ» Αυτοκινητοπορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης

Αυτοκινητοπορεία, από το Δημαρχείο Παύλου Μελά μέχρι την είσοδο του εργοστασίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από την Πρωτοβουλία ενάντια στην καύση απορριμμάτων στο «ΤΙΤΑΝ».

Στην είσοδο του «ΤΙΤΑΝ» μίλησε ο Μάριος Παλάντζας από το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, όπου τόνισε πως «σήμερα ολοκληρώνεται η αγωνιστική μας δράση» όπου και «δείξαμε την εναντίωσή μας ενάντια στους σχεδιασμούς του Ομίλου και της κυβέρνησης που φέρνει την καρκινογόνα καύση απορριμμάτων στις γειτονιές μας. Δείξαμε πόσο αποφασισμένοι είμαστε».

Σημείωσε ακόμα ότι «είμαστε έξω από το εργοστάσιο και φωνάζουμε να ακουστεί ότι δεν θα περάσει», ενώ κάλεσε όλους τους συλλόγους, τους φορείς και τα σωματεία που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία «να αποκτήσουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην αγωνιστική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά χωρίς φόβους και δισταγμούς». Παράλληλα, είπε, «συνεχίζουμε εξίσου αγωνιστικά με την Πρωτομαγιά και τη συμμετοχή μας με δικό μας μπλοκ στη μεγάλη συγκέντρωση στις 6 Μάη στις 10.30 στο Αγ. Βενιζέλου» (διαβάστε εδώ αναλυτικά την ομιλία).

1 / 4