Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Νοσοκομείο Παπανικολάου. Καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας και διεκδίκησαν μέτρα ενίσχυσης της υγείας

    

Υπό "βροχή" συνθημάτων από υγειονομικούς, συμβασιούχους κι άλλους εργαζόμενους έγινε η υποδοχή του Κυρ. Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. 

Οι συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί, παρά τη βροχή αλλά και τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στο χώρο της πύλης του νοσοκομείου επιχειρώντας να εμποδίσουν την κινητοποίηση,  εξέφρασαν την καταδίκη τους κι έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση και τον ίδιο πρωθυπουργό ότι θα συνεχίσουν ν' αγωνίζονται για την ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την κάλυψη των αυξημένων λαϊκών αναγκών εν μέσω πανδημίας. 

Με συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη», «Με καταστολή δεν βγαίνει η πανδημία, κάντε τώρα προσλήψεις στην υγεία» διεκδίκησαν προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και τη μονιμοποίηση των χιλιάδων συμβασιούχων που δουλεύουν στον τομέα της υγείας.