Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Έφυγε ο νοσηλευτής, συνάδελφος, συναγωνιστής Γιώργος.


 Το Σωματείο και σύσσωμη η οικογένεια των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας, αποχαιρετούν σήμερα με βαρύ πόνο και ανείπωτη θλίψη τον δικό μας, Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο Γιώργος υπήρξε πατέρας, σύζυγος, φίλος, μα πάνω και πέρα από όλα Νοσηλευτής. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και στήριξε τη νοσηλευτική επιστήμη, που πρωτοπόρησε, που την πήγε ένα βήμα μπροστά.Ένας ακάματος σκαπανέας, από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε.Βαθιά ανθρώπινος, δίδαξε ήθος και αυταπάρνηση, αγωνίστηκε, πλήγωσε και πληγώθηκε.

Στο Γιώργο δεν αξίζουν δακρύβρεχτες νεκρολογίες. Δεν έζησε μεμψιμοιρώντας κι είναι βέβαιο, πως και τώρα που η επιβλητική του παρουσία δεν είναι πια ανάμεσά μας, δε θα ήθελε κάτι τέτοιο να συνοδεύει τον χαμό του.

Τον αποχαιρετούμε με την υπόσχεση πως θα βαδίσουμε στα χνάρια του, με την ελπίδα πως η δική του απώλεια θα είναι η τελευταία στο μακρύ και δύσβατο δρόμο που περπατάμε, με την πίστη πως θα αγωνιστούμε με κάθε μας ικμάδα, μέχρι κι ο τελευταίος ασθενής να βγει υγιής από τις κλινικές και τις μονάδες μας, με την πεποίθηση πως θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα υγείας που κι ο ίδιος αγάπησε και υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια.

Όσο μεγάλος κι αν είναι πόνος της απουσίας θα είσαι πάντα δίπλα μας, στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών για το οποίο ήσουν πάντα τόσο περήφανος, στη Νοσηλευτική Υπηρεσία, να δίνεις κατευθύνσεις στους Προϊσταμένους σου σαν Τομεάρχης, στη Βραχεία Ογκολογική, δίπλα σ’ αυτούς που ζούνε καθημερινά τον πόνο και δίνουνε τη μάχη για τη ζωή.

Αγαπητέ Γιώργο,

Σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.


Δ.Σ. ΣΕΝΠ