Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας-διεκδίκησης  στις 22 του Οκτώβρη 2015 στις 6:30μμ. στο άγαλμα Βενιζέλου. Ένα συλλαλητήριο που διοργανώνουν Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλες τις πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία του Π.Α.ΜΕ.
Το Δ.Σ. καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση που λέγεται ζωή στα χέρια τους. Η ανάθεση της λύσης των προβλημάτων σε τρίτους(κυβερνήσεις-διαχειριστές της φτώχειας του λαού), οδήγησε και οδηγεί σε σφαγιασμό των εργατικών δικαιωμάτων και  μεγαλύτερη εξαθλίωση του λαού, σε αναζήτηση τελικά ενός βαρελιού που πάτο δε διαθέτει.
Οργάνωση του αγώνα λοιπόν, από τους ίδιους τους εργαζόμενους ενάντια στις πολιτικές που διασφαλίζουν τη συνέχιση της κερδοφορίας των πλουσίων. Ασφαλιστικό με συντάξεις του αν και του πότε, που για πολλούς γίνεται ποτέ, εργασιακές συνθήκες που προσιδιάζουν σε σύγχρονο μεσαίωνα, ομαδικές απολύσεις και η λίστα μάλλον τελειωμό δεν έχει.
Πολιτικές που αν και οι «προσθαφαιρέσεις χρωμάτων» πηγαινοέρχονται, το ίδιο πρόσημο πάντα μένει και αυτό είναι ταξικό. Με τα ταξικά μας γυαλιά λοιπόν της εργασίας και του μεροκάματου, στο πεζοδρόμιο του αγώνα ενάντια στους «πρεσβυωμυωπικούς χρωματισμούς» που μόνο στόχο έχουν, να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά και το περιεχόμενο της Ευρωλυκοσυμμαχίας και των εδώ εκφραστών τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 6:30μμ.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ